Cranio sacraal therapie in Friesland

Praktijk Rolloos is een praktijk voor cranio sacraal therapie in Friesland. Therapeut Bram Rolloos geeft behandelingen in Mildam, vlakbij Heerenveen. Cranio sacraal therapie ontstond vanuit de osteopathie en is een holistische behandelmethode die werkt met subtiele bewegingen en zachte aanraking. Daarbij wordt gekeken naar de gehele mens, zowel fysiek als emotioneel. Het verbindende element wordt gevormd door het bindweefsel (fascie). Door dit weefsel te volgen kun je voelen waar storingen/spanningen zitten.

Wat is cranio sacraal therapie?
cranio sacraal therapie bram rolloos

Over Bram

Hallo, ik ben Bram Rolloos. Toen ik als tiener een blessure opliep tijdens het hardlopen, ging ik voor het eerst naar een fysiotherapeut. Stiekem wist ik toen al: dit wil ik later ook. Het praktische en hands-on behandelen, dat leek me wel wat.

In 2015 werd ik fysiotherapeut, maar er ontbrak gevoelsmatig nog iets voor mij. Tijdens mijn zoektocht naar andere therapievormen kwam cranio sacraal therapie op mijn pad. Deze holistische behandelmethode biedt precies wat ik als fysiotherapeut miste: kijken naar lichaam en geest als geheel.

Meer over mij

Consultprijs

Benieuwd of cranio sacraal therapie iets voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een consult. Zowel voor het eerste consult als voor vervolgafspraken reken ik 80 euro. Ben je verhinderd? Dan graag 24 uur vooraf afzeggen, anders worden er kosten in rekening gebracht.

cranio rolloos logo
cranio sacraal therapie groningen

Voor wie?

Het fijne aan cranio sacraal therapie is dat het voor iedereen veilig en toegankelijk is, ongeacht je leeftijd of problematiek. Heb je klachten waar je hulp bij zoekt? Dan ga ik graag met je in gesprek. Je kunt zowel met als zonder verwijzing van de huisarts door een cranio sacraal therapeut behandeld worden.

Iets voor jou?

Contact

Bram Rolloos

Praktijk Rolloos
Schoterlandseweg 89
8454 KD Mildam
Google Maps

info@craniorolloos.nl
06-46012080

KvK-nummer: 78372364